PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Feyenoord neemt contact op met KNVB vanwege topper’

Feyenoord heeft een verzoek ingediend bij de KNVB om de topper tegen PSV op 8 mei een aantal uren later te spelen. Om deze manier hebben ze iets langer rust na het Conference League-duel tegen Olympique Marseille.

Trainer Arne Slot zinspeelde eerder op een verzoek tot verplaatsing van Feyenoord-PSV, de topper die op 8 mei om 14.30 uur zou moeten beginnen. Volgens het AD wil Feyenoord echter om 16.45 uur aftrappen. Op dat tijdstip staat ook AZ-Ajax op het programma: als de KNVB mee kan en wil gaan in het verzoek van Feyenoord, wordt AZ-Ajax waarschijnlijk naar 14.30 uur verplaatst, omdat wedstrijden van de topclubs in principe niet tegenover elkaar geprogrammeerd worden.

Feyenoord gaat drukke weken tegemoet: donderdag staat de thuiswedstrijd tegen Olympique Marseille op de planning, zondag wacht een bezoek aan Fortuna Sittard, vier dagen daarna volgt de return tegen Marseille en op 8 mei komt PSV dus naar De Kuip. Als Feyenoord de Conference League-finale haalt, komt het dit seizoen op 54 wedstrijden uit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.