PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Adil Ramzi lijkt opvolger Van Nistelrooy te worden bij PSV

Adil Ramzi lijkt volgend seizoen het stokje over te nemen bij Jong PSV van Ruud van Nistelrooy. Hij heeft zelf aangegeven in gesprek te zijn met de club over deze functie.

Ramzi is op dit moment nog de rechterhand van Van Nistelrooij bij Jong PSV. Volgend seizoen hoopt hij zijn eerste kans als hoofdtrainer in het betaald voetbal te krijgen. “Ik vind het heel eervol dat ik daarvoor gevraagd ben en heb ook de ambitie om dit te gaan doen. PSV is een prachtige club en ik vind het geweldig om in deze fase van mijn loopbaan talenten te mogen helpen met hun stappen in het profvoetbal”, zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad.

Van Nistelrooij heeft zijn zegen gegeven aan Ramzi, die sinds acht jaar actief is in de opleiding van PSV. “Ruud heeft mij de ruimte gegeven om als trainer stappen te kunnen maken. Daar ben ik hem dankbaar voor, omdat het als een vorm van waardering voelt”, aldus Ramzi. “Er was altijd de mogelijkheid om dingen in te brengen en ik heb de samenwerking als prettig ervaren. Dat ik vanavond op de bank zat, heeft hij me in een officiële wedstrijd gegund. Zoiets typeert de club PSV, vind ik. Samenwerken, proberen elkaar altijd te helpen. Dat hoort ook bij topvoetbal.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.