PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV aast op mandekker van Sassuolo’

PSV houdt de verrichtingen van Ryan Flamingo in de gaten. Hij is een centrale verdediger die onder contract staat bij het Italiaanse Sassuolo.

Flamingo kwam in ons land uit in de jeugdopleiding van Almere City FC. Sassuolo huurde hem in de winter van 2021, om hem een half jaar later definitief over te nemen. Bij de Serie A-club heeft hij nog niet gedebuteerd in het eerste en speelt zijn wedstrijden voor de Onder 19-ploeg. In de competitie scoorde hij dit seizoen al liefst veertien keer, al zaten daar ook veel penalty’s bij. Naast zijn productiviteit valt Flamingo ook op door zijn fysiek.

De verdediger, die ook als defensieve middenvelder uit de voeten kan, beschikt nog over een verbintenis tot medio 2025. Het Eindhovens Dagblad weet dat hij een terugkeer naar Nederland best zou zien zitten. PSV zou hem naar verluidt in de gaten houden.

Volgens de berichtgeving hebben de Brabanders nog niet doorgepakt. Mogelijk geven ze toch de voorkeur aan een aantal huidige talenten uit de eigen jeugdopleiding. Onder meer van Jenson Seelt en Emmanuel van de Blaak wordt veel verwacht binnen de club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.