PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Leicester City gaat vol voor de komst van Ibrahim Sangare’

Leicester City wil deze zomer uitpakken met de komst van PSV-middenvelder Ibrahim Sangare. Dit weet The Sun te melden. De Ivoriaan wist in beide duels van PSV tegen de Engelse ploeg in de Conference League te overtuigen en hij moet het middenveld van Leicester komen versterken.

Belgisch international Youri Tielemans zal waarschijnlijk vertrekken, terwijl de Fransman Boubakary Soumaré nog niet kan overtuigen

PSV zou voor Sangaré 30 miljoen pond willen ontvangen, omgerekend ruim 35 miljoen euro. Volgens The Sun is het onwaarschijnlijk dat de vraagprijs zal gaan zakken, maar dat is voor Leicester geen probleem. Zij willen bovendien andere clubs te snel af zijn, omdat ook Europese topclubs interesse hebben getoond.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.