PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV mag hopen op terugkeer van Luuk de Jong

Luuk de Jong weet nog niet voor welke club hij na de zomer speelt. Ook een terugkeer bij zijn oude liefde PSV behoort tot de mogelijkheden. De Jong wordt dit seizoen door Barcelona gehuurd van Sevilla en keert – zoals het er nu voor staat – in de zomer terug naar zijn eigenlijke werkgever.

Heel waarschijnlijk is het echter niet dat de aanvaller volgend seizoen de clubkleuren van Sevilla draagt. “Kijk, ik ben 31 en ik moet ook goed afwegen wat ik moet doen”, zegt De Jong in gesprek met de NOS.

Terugkeren naar PSV is een optie voor hem. “Ze mogen altijd hopen. En dat doen ze denk ik ook veel…”, lacht de aanvaller. “Maar nee, ik ben honderd procent eerlijk: ik weet het echt nog niet. Ik ben nog bezig met dit moment bij een prachtige club. Ik kan gerust zeggen dat PSV een plek in mijn hart heeft.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.