PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Max Verstappen: ‘Ik zou Ajax nooit kopen’

Max Verstappen heeft verbaast gereageerd op het nieuws dat Lewis Hamilton wil investeren in de Engelse voetbalclub Chelsea. Hij vindt het nog vreemder omdat Hamilton een Arsenal-supporter schijnt te zijn.

Hamilton wil net als de legendarische tennisster Serena Williams twintig miljoen bijdragen aan het bod van miljardair Sir Martin Broughton, die Chelsea wil overnemen van Roman Abramovich. De twee sporters hopen inspraak te krijgen om de diversiteit binnen de club te verbeteren.

Het hele verhaal verbaast Verstappen. “Ik ben een PSV-fan en zou Ajax nooit kopen”, wordt de Limburger geciteerd door AP. “Als ik al een voetbalclub zou kopen, dan zou ik de volledige eigenaar willen zijn en zelf de beslissingen willen nemen, niet slechts voor een klein percentage.”

Verstappen gaat door: “Ik dacht dat Hamilton een Arsenal-fan was. Als Arsenal-fan voor Chelsea gaan, vind ik best een interessante keuze. Uiteindelijk beslist iedereen zelf over zijn geld. Ik ben benieuwd wat ervan komt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.