PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

LEEGLOOP: ‘Vijftien spelers staan voor een vertrek bij PSV’

PSV moet deze zomer flink aan de bak om een nieuwe selectie samen te stellen. Er dreigen namelijk vijftien spelers te vertrekken. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

In Eindhoven moet men rekenen op een waar slagveld meldt het Brabants medium. “Het wordt een slagveld op de transfermarkt, als alle plannen van PSV uit te voeren zijn.” Zo komt er een wisseling onder de lat en moet Jasper Cillessen daarbij de eerste doelman worden. Joël Drommel kan daardoor mogelijk verhuurd worden, terwijl Yvon Mvogo terugkeert naar RB Leipzig. Achterin lijken de backs Phillipp Mwene en Phillipp Max te mogen vertrekken bij een goed bod weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Ook in de aanvalslinie worden grote veranderingen verwacht, waar de kans groot lijkt dat Cody Gakpo, Eran Zahavi, Carlos Vinícius en Noni Madueke vertrekken. Gakpo geniet al langere tijd interesse van buitenlandse topclubs, waarbij Arsenal de voornaamste kandidaat lijkt om de vleugelspeler over te nemen. Het contract van Zahavi loopt af en de spits lijkt niet te willen verlengen in Eindhoven, waardoor een transfervrij vertrek een logische optie lijkt. Daarnaast is het ook de vraag of de Duitse spelmaker Götze wel bij PSV blijft nu Schmidt vertrekt naar Benfica.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.