PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Rai Vloet wordt strafrechtelijk vervolgd door het OM

Het OM gaat werk maken van het bestraffen van Rai Vloet. Hij zal door het Openbaar Ministerie strafrechtelijk vervolgd voor het ‘veroorzaken van een ongeval met dodelijke afloop’. Dit is naar voren gekomen tijdens een hoorzitting die vandaag werd gevoerd in de rechtbank van Alkmaar.

In november vorig jaar reed Vloet met 200 kilometer per uur over de A4. Daarnaast had de voormalig Heracles Almelo-speler teveel alcohol genuttigd, voordat hij een ongeluk veroorzaakte waarbij een vierjarig kind om het leven kwam. De zitting van donderdag ging enkel over het wel of niet invorderen van Vloets rijbewijs. De rechtbank besloot, zoals verwacht, de invordering van het rijbewijs te verlengen.

De strafzaak wordt op een later moment gestart. Wanneer het inhoudelijk behandeld wordt, is nog niet bekend. Zelf was Vloet niet aanwezig in de rechtbank. De middenvelder speelt sinds zijn vertrek bij Heracles bij Astana uit Kazachstan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.