PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Jordan Teze: ‘Dan maken we een grote kans op het kampioenschap’

Jordan Teze pakte ten koste van Ajax de beker maar de honger naar prijzen is nog niet gestild. Hij wil nu ook het landskampioenschap binnenhalen met PSV. Ze hebben vier punten achterstand op Ajax maar de mandekker geeft zijn ploeg nog een serieuze kans.

“We hebben een klein feestje gevierd. Deze prijs is ook wel wat mooier dan de Johan Cruijff Schaal. Dan is de ontlading nog wat groter. Nipt met 2-1 winnen is ook mooier dan 3-0”, vertelt Teze in gesprek met Omroep Brabant over de bekerwinst. “De stemming zit er goed in. Laten we hopen dat het bij Ajax negatief uitpakt.”

Teze weet wat hem en zijn ploeggenoten te wachten staat om nogmaals te juichen dit seizoen: “Wij zullen alles moeten winnen en de druk op moeten voeren. Als dat gebeurt, weet ik dat we een hele grote kans maken om kampioen te worden”, stelt de verdediger, die niet teveel bezig is met de concurrent in de titelstrijd. “Ik weet tegen wie ze zaterdag moeten voetballen, maar het gehele programma ken ik niet. Dat is ook niet belangrijk.”

PSV neemt het zaterdagavond op tegen SC Cambuur, terwijl Ajax speelt zaterdag tegen NEC. Mocht een van beide titelkandidaten punten verspelen, dan lijkt die kans het grootst te zijn op 8 mei. De Eindhovenaren spelen dan een uitwedstrijd tegen Feyenoord, terwijl de Amsterdammers op bezoek gaan bij AZ.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.