PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

FC Twente neemt Michal Sadilek definitief over van PSV

Michal Sadilek speelt ook volgend seizoen voor FC Twente. Momenteel wordt hij door de Tukkers gehuurd van PSV maar deze zomer nemen ze hem definitief over. Hier maakt RTV Oost melding van.

Sadílek maakt dit seizoen een uitstekende indruk in de Grolsch Veste en Twente gaf al snel aan graag langer met hem door te willen. Trainer Ron Jans zette de middenvelder dit jaar al 26 keer in. Sadílek kwam in die wedstrijden tot één doelpunt en twee assists. FC Twente en PSV gaan de deal woensdag officieel naar buiten brengen.

Over de verdere details brengt RTV Oost vooralsnog niets naar buiten. Het Eindhovens Dagblad doet dat wel: Sadílek levert PSV anderhalf miljoen euro op, een bedrag dat door bonussen nog verder op kan lopen. Naar verluidt gaat de middenvelder een contract tot medio 2024 ondertekenen, met de optie voor nog een seizoen.

2 thoughts on “FC Twente neemt Michal Sadilek definitief over van PSV

  1. Ook zoiets vreemds die jongen was altijd al een streling voor het oog v w b zijn inzet, Nu krijgt Veerman die meer credits krijgt dan hij een 4,5 waardering in de bekerfinale. In de 3-3 wedstrijd tegen twente zou P S V maar wat raag sadilek aan zijn kant hebben gehad.

  2. Maar ja je kunt natuurlijk beter 6,5 miljoen betalen voor een jongen die vervolgens een 4,5 waardering krijgt en dan maar 1,5 miljoen krijgen voor een jongen die iedere wedstrijd een 6,5 waard is, wat een klungels zijn dat daar bij de scouting, opheffen de handel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.