PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Manchester United lonkt voor Cody Gakpo’

Manchester United wordt genoemd als de nieuwe werkgever van Cody Gakpo. Hier maakt het medium The Mirror melding van. Erik ten Hag zwaait volgend seizoen vrijwel zeker de scepter bij United.

Eerst moet de Nederlander de klus in Amsterdam op fraaie wijze zien af te sluiten. Ajax is de absolute topfavoriet voor het kampioenschap, maar kreeg zondagavond een mentale dreun door de bekerfinale te verliezen van PSV (2-1). Matchwinnaar: Gakpo.

The Mirror refereert meteen aan de vermeende belangstelling van United en de uitlatingen van Ten Hag over de smaakmaker van PSV. “Op slechts 22-jarige leeftijd draagt Gakpo al de aanvoerdersband van zijn club en hij is regelmatig in actie gekomen voor de nationale ploeg. Zijn uithaal tegen Ajax was geen toevalstreffer, aangezien hij op negen competitietreffers en dertien assists staat dit seizoen.”

Het Britse medium vervolgt: “Toevalligerwijs hebben Ten Hag en Gakpo ook bij hetzelfde managementbedrijf getekend in de vorm van Sports Entertainment Group. Dit kan ook in het voordeel van United werken wanneer het aankomt op een poging om de Nederlands international naar Old Trafford te halen zodra Ten Hag het overneemt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.