PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Marco van Ginkel: ‘En nu gaat PSV ook nog de titel pakken’

PSV heeft gisterenavond tot in de late uurtjes de bekerwinst gevierd op Ajax. De gehele PSV-selectie liep een ereronde in het stadion om alle supporters te bedanken voor hun steun.

De spelers toonden één voor één de ‘dennenappel’ aan het publiek. Daarbij sprak Marco van Ginkel ook nog enkele woorden richting de aanhang. “Ik denk dat we een prachtige overwinning hebben behaald. Jullie, de supporters, zijn er altijd.” De middenvelder liet aan de supporters weten er ook nog vertrouwen in te hebben om de titel binnen te halen. “Het seizoen is nog niet voorbij, dus wie weet pakken nog wel een prijs. Let op.”

PSV moet in de resterende vijf competitiewedstrijden nog vier punten goed maken op Ajax. Ook PSV-aanvaller Cody Gakpo liet in een gesprek met NOS-verslaggever Joep Schreuder ontvallen dat zijn elftal nog geloofd in het kampioenschap. “Het is nooit over totdat het afgelopen is. We weten dat Ajax nog naar AZ en Vitesse moet. Wij moeten nog naar De Kuip naar natuurlijk. We moeten zelf alles zien te winnen en moeten hopen dat Ajax nog punten morst.” De vleugelspeler vertelde verder altijd geloof te hebben gehad in het pakken van een prijs. “We hebben een fantastische ploeg en we wisten dat er iets mogelijk was dit jaar. We hebben er zo hard voor gewerkt. We deden nog om drie prijzen mee tot voor donderdag. Ik ben supertrots op de jongens dat we hebben gewonnen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.