PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ihattaren laten invallen, dan ben je met je hoofd bij Man United’

Analist en voormalig voetballer Pierre van Hooijdonk begrijpt niets van de keuze van Ajax-trainer Erik ten Hag om gisteren Mo Ihattaren als invaller het veld in te brengen. In de 86ste minuut werd hij ingebracht bij een 2-1 achterstand op PSV.

“Ihattaren laten invallen… Dan ben je met je hoofd wel bij Manchester United. Daar snapte ik niks van”, zegt Van Hooijdonk zondagavond bij Studio Voetbal. Ihattaren kwam binnen de lijnen als vervanger van Steven Berghuis. Hij kreeg de voorkeur boven bijvoorbeeld Mohamed Daramy, die op de bank bleef.

“Erik ten Hag had niet meer zoveel creativiteit meer op de bank, toch?”, toont Theo Janssen zich begripvol voor het besluit van Ten Hag. Daar is Ibrahim Afellay het mee eens. “Hij heeft niet veel andere opties op de bank. Of hij nu fit is of niet, Ihattaren is toch wel een jongen die uit het niets iets kan creëren. Ik snap wel dat Ten Hag probeert iets te forceren. Ik denk dat ze binnenskamers al hun conclusies hebben getrokken over Daramy.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.