PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

BEKERFINALE: Deze cijfers krijgen de spelers van Ajax en PSV

PSV wist gisteren beslag te leggen op de KNVB Beker door aartsrivaal Ajax met 2-1 te verslaand. Cody Gakpo was de uitblinker met een goal en een assist. Toch was hij niet de enige uitblinker in het team van Roger Schmidt.

Opstellingen beoordelingen

PSV: Yvon Mvogo 6.5, Mauro Júnior 7, Jordan Teze 6.5, Andre Ramalho 6, Philipp Max 6, Ibrahim Sangaré 8, Érick Gutiérrez 7, Mario Götze 7,5, Joey Veerman 4.5 (69. Ritsu Doan 5), Eran Zahavi 5 (81. Yorbe Vertessen – / Marco van Ginkel -), Cody Gakpo 7.5 (69. Armindo Bruma 4).

Ajax: Maarten Stekelenburg 5, Noussair Mazraoui 6.5 (72. Perr Schuurs -), Juriën Timber 6, Lisandro Martínez 4, Daley Blind 5, Edson Álvarez 5 (72. Sébastien Haller -), Ryan Gravenberch 7, Davy Klaassen 5 (86. Mohamed Ihattaren -), Steven Berghuis 5 (86. Mohammed Kudus -), Brian Brobbey 5.5, Dusan Tadic 5.

Man of the match: Ibrahim Sangaré

One thought on “BEKERFINALE: Deze cijfers krijgen de spelers van Ajax en PSV

  1. Ik dacht Bruma -4 te geven, goh wat kan hij er toch weinig van zeg, ik zou de scouting een pak rammel geven werkelijk ongelooflijk en op deze manier kan je hem ook nog eens niet kwijt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.