PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Van Nistelrooy hengelt Bakayoko over naar de hoofdmacht’

Ruud van Nistelrooy is momenteel trainer van Jong PSV en heeft daar de jonge aanvaller Johan Bakayoko onder zijn hoede. En die is daar al het hele seizoen erg belangrijk voor het team.

De Belgische aanvaller kwam vooralsnog 28 keer in actie voor de beloftenploeg en was al zestien keer trefzeker. Daarnaast verzorgde hij ook nog eens elf assists. Zijn ontwikkeling is natuurlijk niet onopgemerkt gebleven. In februari debuteerde Bakayoko in de bekerwedstrijd tegen NAC Breda in de hoofdmacht van PSV en een paar weken later maakte hij zijn eerste opwachting in de Eredivisie. De kans is groot dat we de aanvaller volgend seizoen vaker in het Philips Stadion in actie zullen zien.

Bakayoko zal de voorbereiding op het nieuwe seizoen sowieso bij PSV 1 beginnen en ‘dan wordt het kijken waar het schip strandt’, klinkt het bij het Eindhovens Dagblad. Van Nistelrooy, die zich dit seizoen ontfermt over Bakayoko en met ingang van volgend seizoen dus de nieuwe hoofdtrainer van PSV is, heeft in ieder geval een hoge pet op van de jonge aanvaller. ”Hij heeft dit vaker laten zien en staat nu op zestien”, citeerde het Eindhovens Dagblad Van Nistelrooy na de twee treffers van Bakayoko tegen FC Eindhoven. ”Dat is een mooi aantal. Johan moet door en na dit seizoen een stap vooruit gaan maken.”

One thought on “‘Van Nistelrooy hengelt Bakayoko over naar de hoofdmacht’

  1. Nicolaas In t veld says:

    Een kinderhand is snel gevuld. Leuke speler maar veel te licht. Er zal veel meer moeten gebeuren

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.