PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Erik ten Hag: ‘Zege van PSV was niet verdiend’

PSV wist vanavond beslag te leggen op de KNVB beker. De Eindhovenaren waren met 2-1 te sterk voor Ajax. Na afloop sprak Ajax-trainer Erik ten Hag van een onverdiende overwinning.

Ten Hag verscheen teleurgesteld voor de ESPN-camera: “Er had maar één ploeg met de beker mogen staan, dat is Ajax. Dat doen we onszelf aan, we maken twee fouten. Terwijl we tegen elkaar hadden gezegd dat je honderd procent gefocust moet blijven.”

Volgens Ten Hag had zelfs de 2-1 niet het breekpunt hoeven te zijn. “Ook daarna is er nog niks aan de hand. Je moet veel beter verdedigen, je mag Gakpo nooit naar binnen laten komen, daar liggen zijn kwaliteiten. Er staan twee mensen bij, je moet hem op links houden.”

“Wij maken met Klaassen een geweldige goal; net buitenspel. En een schot van Tadic op de paal. Het mocht niet zo zijn, dat zijn de krachten en de machten in het voetbal. Het zat niet mee, maar je moet het ook zelf afdwingen”, zo besloot Ten Hag.

One thought on “Erik ten Hag: ‘Zege van PSV was niet verdiend’

  1. Altijd slechte verliezers wat moet dat worden als hij bij man united gaat coachen. Zwak hoor. En nu maar hopen dat P S V ook nog kampioen wordt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.