PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mo Ihattaren opgenomen in selectie voor bekerfinale’

Mohamed Ihataren is niet van de partij bij Jong Ajax. Hij zit niet bij de selectie van trainer John Heitinga dus alles wijst erop dat Erik ten Hag hem zal meenemen morgen voor het treffen tegen PSV in de bekerfinale.

De afgelopen weken maakte Ihattaren steevast zijn minuten bij Jong Ajax, maar er gingen al geruchten dat de spelmaker dit weekend zijn opwachting mocht maken bij het eerste elftal. Ondanks de afwezigheid van Ihattaren bij het beloftenelftal is dat nog niet helemaal zeker. De wedstrijdselectie van de Amsterdammers voor de bekerfinale wordt op een later moment bekend gemaakt.

De opstelling die Heitinga geformeerd heeft, kent alsnog een aantal spelers die al eens mochten snuffelen aan het grote werk. Spelers als Sontje Hansen, Kristian Hlynsson en Naci Ünüvar debuteerden zelfs al in het eerste van Ajax. Om 16.30 uur wordt er afgetrapt aan De Dijk in Volendam, waar de plaatselijke FC hoopt goede zaken te doen in de strijd om directe promotie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.