PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

BEKERFINALE: Dit zijn de verwachte opstellingen van Ajax en PSV

Morgen om 18.00 uur staat de bekerfinale tussen Ajax en PSV op de kalender. De wedstrijd zal gespeeld worden in De Kuip en het Algemeen Dagblad denkt al te weten met welke manschappen de beide teams zullen gaan beginnen.

PSV moet het mogelijk nog doen zonder Noni Madueke, die tegen RKC Waalwijk een hamstringblessure opliep en daardoor tegen Leicester City ook al ontbrak. Het is aannemelijk dat Erick Gutíerrez daarom weer een basisplaats heeft. Armando Obispo keert wellicht ook terug, al is de kans niet heel groot dat hij in de basis begint.

Bij Ajax is Maarten Stekelenburg voor Andre Onana de grootste verrassing. De Ajax-doelman heeft het volledig verbruid in Amsterdam en keert niet meer terug in de basiself. Noussair Mazraoui en Lisandro Martínez zijn fit en spelen normaal gesproken ook. Antony is er vanwege een blessure niet bij.

De opstellingen

PSV: Mvogo; Mauro Jr., Teze, Ramalho; Max; Sangaré, Götze, Gutíerrez; Veerman, Zahavi, Gakpo

Ajax: Stekelenburg; Mazraoui, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Klaassen, Gravenberch; Berghuis, Haller, Tadic

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.