PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Olivier Boscagli serieus geblesseerd geraakt’

PSV-middenvelder Olivier Boscagli zou serieus geblesseerd zijn geraakt. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. De club zelf heeft nog niets hierover naar buiten gebracht.

“Boscagli is door supporters van PSV gezien met een brace en bronnen rond PSV bevestigen dat zijn seizoen afgelopen is en dat hij er geruime tijd uit is. Dat is een enorme klap voor PSV in aanloop naar het duel met Leicester City, waarin Boscagli verzekerd zou zijn geweest van een basisplek.” Ook de bekerfinale lijkt daarmee aan zijn neus voorbij te gaan.

Met André Ramalho en Jordan Teze beschikt PSV nog over twee centrale verdedigers die momenteel volledig fit zijn. Normaal gesproken vormen zij dan ook het centrale duo tegen Leicester City. Armando Obispo is wel op de goede weg terug bij de Eindhovenaren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.