PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Guus Hiddink gaat opnieuw aan de slag bij Curacao’

Guus Hiddink staat op het punt om technisch directeur te worden van Curacao. Dit weten zowel de NOS als De Telgraaf te melden. Eerder was hij al trainer bij de nationale ploeg.

Een woordvoerder van de FFK, de voetbalbond van Curaçao, laat weten dat de gesprekken met Hiddink in de afrondende fase zitten. Hiddink stopte in 2021 na een coronabesmetting en Patrick Kluivert nam zijn taken op interim-basis over. In onderling overleg besloot Hiddink vervolgens om zijn doorlopende contract niet uit te dienen.

Toen Hiddink in 2020 begon bij Curaçao, leverde dat de nodige commotie op. Remko Bicentini, op dat moment bondscoach, moest tegen zijn zin in vertrekken. Hiddink haalde het WK vervolgens niet met zijn ploeg. Bicentini is aan het einde van dit jaar wel aanwezig in Qatar, als assistent-bondscoach van Canada.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.