PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Groningen bereikt akkoord met Club Brugge over Bjorn Meijer’

FC Groningen heeft een akkoord bereikt met het Belgische Club Brugge over de transfer van Bjorn Meijer. Dit weet het medium Voetbal International te melden.

Meijer heeft zich dit seizoen stormachtig ontwikkeld bij FC Groningen. De linksback speelde zich daarmee in de kijker bij Club Brugge, dat begin april al een miljoenenbod van de hand wees. De Groningers voelden zich gesterkt door een optiejaar in zijn 2023 aflopende contract, maar ter waarde van zes miljoen euro is men het nu dus toch eens geworden.

Meijer debuteerde eind vorig seizoen in de hoofdmacht van trainer Danny Buijs. Dit seizoen groeide hij uit tot een van de meest gewaardeerde linksbacks in de Eredivisie, waardoor Club Brugge nu al toehapt. Bij de Belgische topclub is Alfred Schreuder hoofdtrainer en staan verschillende Nederlandse spelers op de loonlijst.

Ook Eredivisie-topclubs hadden Meijer al in het vizier. De getalenteerde verdediger van FC Groningen kiest dus voor Club Brugge.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.