PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ik denkt dat Ihattaren nog even nodig heeft’

Mohamed Ihattaren stond gisteren voor de tweede keer in de basis bij Jong Ajax. Analist Hans Kraay Junior denkt wel dat de Amsterdammers nog even geduld moeten hebben alvorens hij te zien is in het eerste van de club.

De situatie van Ihattaren werd kort besproken in ESPN-programma Voetbal op Vrijdag. Daar werd voorbeschouwd op de verschillende Keuken Kampioen Divisie-duels, waaronder die van Jong Ajax op bezoek bij Roda JC. Voor de tweede keer op rij stond Ihattaren daar in de basis. Afgelopen maandag tekende hij bij zijn basisdebuut tegen TOP Oss nog voor zijn eerste, bijzonder fraaie treffer

“Je zag aan hem dat het een enorme opluchting voor hem was. Dit is voor hem zo ongelofelijk belangrijk”, concludeerde Kraaij, die echter wel opriep tot geduld. “Om Erik ten Hag nu al te vragen of hij er bijna klaar voor is… Ik denk dat hij echt nog wel even nodig heeft als je hem zo ziet, maar voor hem is dit natuurlijk geweldig. Voor Ajax zou het een koopje zijn als hij helemaal topfit wordt. Voor twee miljoen kunnen ze hem ophalen van Juventus.”

Ihattaren stond vrijdagavond dus wederom aan de aftrap bij Jong Ajax. De ploeg heeft om 20.00 uur afgetrapt tegen Roda JC, dat als nummer vijf nog stiekem mag hopen op directe promotie. Het verschil met nummer zes Jong Ajax is slechts één punt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.