PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV in gesprek met Huerelho Gomes over officiële functie’

PSV gaat met voormalig doelman en publiekslieveling Huerelho Gomes in gesprek over een officiele functie. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

“Voormalig PSV-keeper Heurelho Gomes is de komende dagen in Nederland en bezoekt onder meer de Eindhovense club. PSV is van plan de banden met de 41-jarige Braziliaanse oud-goalie aan te halen en heeft een nieuwe en officiële rol voor hem in gedachten, die ook vanuit Brazilië kan worden vervuld. Hoe die precies kan worden ingevuld, is nog nader in te vullen.”

Gomes stond tussen 2004 en 2008 op de loonlijst van PSV. De Braziliaan groeide uit tot een van de beste keepers uit de clubgeschiedenis, die met Hans van Breukelen en Jan van Beveren toch al aansprekende namen kende. Gomes werd maar liefst vier keer landskampioen in Eindhoven, groeide uit tot publiekslieveling en had regelmatig fascinerende reddingen in huis.

Het vertrek van Gomes verliep niet vlekkeloos, maar dat had geen consequenties voor de onderlinge band. De Braziliaan was nadien al eens op bezoek in het Philips Stadion. Nu lonkt er dus een officiële functie voor de voormalig publiekslieveling.

2 thoughts on “‘PSV in gesprek met Huerelho Gomes over officiële functie’

  1. Nicolaas In t veld says:

    Maak hem maar keepers trainer of een nieuwe keeper uit Brazilië

  2. Mag hij scout worden daar zal hij wel blij mee zijn!!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.