PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘FC Barcelona zal meewerken aan vertrek Memphis Depay’

FC Barcelona is deze zomer bereidt om mee te werken aan vertrek van Memphis Depay. Een transfer is bespreekbaar voor de Catalaanse club. Hij heeft na dit seizoen nog één contractjaar te gaan in Camp Nou.

Barcelona heeft intern aangegeven dat de Oranje-international in de zomer mag vertrekken, mits er een goed bod op tafel komt. Voorwaarde is natuurlijk wel dat de aanbieding óók voor de speler verleidelijk is.

Voor Memphis is het interessant om Barcelona al na één jaar te verlaten. De Nederlander is gaandeweg het seizoen minder gaan spelen door een vormdip, blessures en toegenomen concurrentie. Voor volgend seizoen is de clubleiding ook weer op zoek naar een nieuwe spits.

In november-december staat er weer een WK op het programma. Voor Memphis is het dan ook belangrijk dat hij in de maanden voor de eindronde veel minuten maakt, ook al geniet hij vooralsnog het absolute vertrouwen van bondscoach Louis van Gaal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.