PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Roger Schmidt spreekt al maanden met Benfica’

Roger Schmidt staat na de zomer onder contract bij het Portugese Benfica. Hier maakt het Duitse medium BILD melding van. De overgang zou definitief rond zijn.

Het was al langer bekend dat de 55-jarige Schmidt na dit seizoen op zou stappen bij PSV. Het contract van de Duitser loopt af en beide partijen werden niet akkoord over een nieuwe verbintenis. Volgens BILD is het nu zeker dat de oefenmeester in Portugal aan de slag gaat, want er zou een akkoord zijn gesloten met Benfica.

In de winterstop meldde O Glorioso zich al bij Schmidt en vanaf dat moment werd er onderhandeld over een aanstelling. Dat ging moeizaam, totdat clubpresident Rui Costa zich ermee ging bemoeien. Door zijn inspanningen is er volgens de Duitse pers nu een akkoord gekomen tussen Schmidt en Benfica.

Bij de Portugezen, die Ajax uitschakelden in de achtste finale van de Champions League, komt Schmidt een landgenoot tegen. Julian Weigl speelt op het middenveld van de huidige nummer drie van de Primeira Liga.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.