PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV mist dragende speler in treffen met Leicester City

PSV gaat aanstaande donderdag op bezoek bij Leicester City in de kwartfinale van de Conference League. En de Eindhovenaren zullen het moeten doen zonder middenvelder Erick Gutierrez. Hij is namelijk geschorst voor dit duel.

De meest voor de hand liggende vervanger van Gutí is Joey Veerman, nu Cody Gakpo weer fit genoeg is om op linksbuiten te starten. Armando Obispo, Ryan Thomas en Philipp Mwene zijn verder nog geblesseerd. André Ramalho is juist net terug; de Braziliaan maakte tegen FC Twente (3-3) als invaller in de rust zijn rentree en deed het gelijk prima. Bovendien is Ramalho ervaren, ook op Europees gebied; met RB Salzburg haalde hij al eens de halve finale van de Europa League. “Ik weet hoe geweldig het is om dit soort duels te spelen”, citeert het Eindhovens Dagblad hem.

One thought on “PSV mist dragende speler in treffen met Leicester City

  1. Wat jammer nu, Dan maar met 4 vededigende middenvelders Obispo erbij misschien.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.