PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Liverpool en Manchester United lonkt voor Noni Madueke’

Noni Madueke mag zich in de belangstelling heugen van twee grootmachten uit de Premier League. Zowel Liverpool als Manchester United volgen hem met bovengemiddelde interesse. Hier maakt het medium Manchester Evening News melding van.

Zij houden de Engelsman al langer in de gaten en overwegen deze zomer toe te slaan voor de twintigjarige buitenspeler, die naar verluidt ook terug kan keren bij Tottenham Hotspur.

Madueke liet eerder al doorschemeren dat hij ontevreden is over de hoeveelheid speeltijd bij PSV. Door blessures was hij dit seizoen weliswaar geen constante factor, maar eenmaal terug was hij niet meer onomstreden. Om die reden zou een vertrek in de zomer niet langer uitgesloten zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.