PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Hedwiges Maduro tekent nieuw contract bij Almere City

Almere City heeft een grote interne slag geslagen. Ze zijn er namelijk in geslaagd om Hedwiges Maduro een nieuw contract te laten ondertekenen. Hij staat hierdoor nog twee jaar onder contract bij de club uit zijn geboorteplaats. Het is een knappe zet van de nummer elf van de Keuken Kampioen Divisie, want de concurrentie om de handtekening van Maduro was fors.

Almere City maakte de contractverlenging bekend op de eigen website. Hij koos voor een langer verblijf, ondanks ‘verschillende lucratieve aanbiedingen uit binnen- en buitenland’. Eerder wees hij zijn oude club FC Groningen al af, maar ook PSV en Sparta hebben zich vervolgens gemeld. In Eindhoven kon hij aan de slag in de nieuwe staf van Jong PSV; bij Sparta is hem een functie als rechterhand van nieuwe trainer Maurice Steijn aangeboden.

Maduro heeft zijn opties afgewogen, maar verkoos Almere City uiteindelijk dus boven de Eredivisie. “Ik ben een geboren Almeerder en een gevoelsmens”, zo verklaarde hij. “Mijn gevoel zegt dat ik nog niet klaar ben in Almere en dat Almere nog niet klaar is met mij. Samen willen we geschiedenis blijven schrijven. De kampioenen van de Onder 21 stromen door naar de A-selectie en ik heb enorm veel vertrouwen in de toekomst van deze club.”

Uiteraard is ook de club zelf blij met de beslissing van Maduro. “Hedwiges heeft zich in de afgelopen jaren gemanifesteerd als een zeer talentvolle, hardwerkende trainer die zowel individueel als op teamniveau aansprekende successen heeft geboekt. Het is mooi voor de club én voor Hedwiges dat hij zich verder kan ontwikkelen in een omgeving die goed bij hem past. Zijn prestaties, uitstraling en sympathieke karakter maken hem tot een geweldige ambassadeur van club en stad en dus is iedereen in Almere gelukkig met zijn contractverlenging.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.