PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax gaat deze zomer alsnog voor Steven Bergwijn’

Ajax wilde zich deze winter graag versterken met Steven Bergwijn maar tot een transfer kwam het niet. Toch zijn de Amsterdammers de vleugelflitser nog niet vergeten en willen ze in de zomer weer een poging voor hem ondernemen.

In de voetbalpodcast van De Telegraaf kwam de interesse voor Bergwijn ter sprake. Clubwatcher Mike Verweij: “Ik denk dat hij voor Ajax nog steeds heel erg duur is, ook met zijn salaris erbij. Dat zal heel moeilijk worden. Ik denk wel dat Ajax nog een poging gaat ondernemen.”

Ajax wilde in januari een topbedrag neertellen om Bergwijn over te nemen van Tottenham Hotspur. Een deal leek haalbaar, maar na zijn dubbelslag tegen Leicester City (2-3 zege) besloot de Londense club vast te houden aan de hoofdprijs. In Amsterdam wilde men niet zó ver gaan.

Bergwijn is momenteel in topvorm. De aanvaller scoorde in de twee oefeninterlands van het Nederlands elftal in totaal drie keer en wist zondagavond opnieuw het net te vinden. Als invaller maakte hij razendsnel een treffer voor Spurs tegen Newcastle United (5-1 zege).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.