PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ruud van Nistelrooy grijpt meteen in bij PSV’

Ruud van Nistelrooy staat volgend seizoen aan het roer bij PSV. Hij zag afgelopen zaterdag dat zijn nieuwe team al na 25 minuten met 3-0 achter stond op bezoek bij FC Twente. Ze maakte deze achterstand nog goed maar hij zal ongetwijfeld kritisch zijn.

De Volkskrant schrijft: “Na 96 even enerverende als spectaculaire minuten had de nieuwbakken trainer van PSV een helder overzicht van de kwaliteiten en gebreken waarmee hij komend seizoen aan de slag kan. De oud-spits van onder meer PSV, Manchester United en Real Madrid zal met grote tevredenheid een plusje hebben gezet achter de woorden veerkracht en weerbaarheid. Grotere zorgen moet hij hebben over de stabiliteit van PSV.”

Van Nistelrooy zal bij PSV vrijwel zeker een nieuwe koers introduceren. “Het is de vraag met welke spelers hij zijn geliefde spel kan en wil gaan spelen komend seizoen”, vervolgt de krant. “Hoe dan ook zal Van Nistelrooy na zaterdagavond een nog groter vraagteken hebben gezet achter de vraag wie komend seizoen zijn doelman is. De gehuurde reservekeeper Yvon Mvogo vertrekt bij PSV en Joël Drommel ging tegen zijn oude club bij twee doelpunten van Twente-spits Ricky van Wolfswinkel opnieuw opzichtig in de fout.”

Waar PSV vermoedelijk een nieuwe doelman gaat halen, daar lijkt een andere PSV’er onomstreden te worden. De Volkskrant bericht: “Als Van Nistelrooy deze week nog eens door zijn notities bladert, is de kans groot dat hij de naam van Joey Veerman in dikgedrukte letters tegenkomt. Fraai was diens treffer waarmee hij PSV na een dramatisch begin enigszins terugbracht in de wedstrijd (3-1). De middenvelder die deze winter overkwam van Heerenveen blies in zijn eentje weer wat lucht in de longen van zijn ploeg en moet een van de dragende spelers worden van het nieuwe PSV.”

3 thoughts on “‘Ruud van Nistelrooy grijpt meteen in bij PSV’

  1. Goede keepers moeten we hebben en een spits die doelpunten kan maken

  2. We zien dat je je teveel bezig bent met het 1 te elftal Jij bent volgend jaar pas aan de beurt. Laat hem nu in ieder geval de prijzen die er te winnen zijn winnen.

  3. Natuurlijk hebben wij ook wel gezien dat er een andere keeper moet koemen, niet perse die van Twente weer terughalen. Die was wel capabel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.