PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Joel Drommel speelde niet op topniveau en was niet overtuigend’

Joel Drommel kende gisteren een weinig overtuigende terugkeer bij zijn oude club FC Twente. De doelman van PSV zag er bij twee goals van de thuisploeg niet goed uit. En dat zag ook zijn trainer Roger Schmidt.

De keeperswissel tussen PSV en Twente is al het hele seizoen onderwerp van gesprek. Lars Unnerstall maakte in het onderlinge duel lange tijd een betere indruk dan Drommel. “Voor Joël was het natuurlijk een speciale wedstrijd. Er stond daardoor veel druk op hem”, reageert Schmidt, geciteerd door Voetbal International. “Hij speelde niet op topniveau en was niet overtuigend in zijn acties. Nee, het was niet zijn beste wedstrijd, maar hij was daarin niet de enige bij ons.”

“We weten allemaal dat we beter moeten”, vervolgt de PSV-coach. “En dat we niet top waren lag ook niet alleen aan onszelf, ik wil Twente daarvoor ook een groot compliment maken. Unnerstall speelde ook erg goed, iedereen weet dat hij een goede keeper is. Die redding bij de rebound van Sangaré (na een schot op de paal van Noni Madueke, red.) was geweldig.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.