PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Dit is het bizarre hotel waar Oranje in Qatar zal verblijven (VIDEO)

Eind november vindt het WK in Qatar plaatst. En het onderkomen waar het Nederlands elftal zich zal bevinden is inmiddels ook bekend. Ze verblijven namelijk in het schitterende Marriott-hotel The St. Regis Doha, dat gelegen is aan de Perzische Golf.

Het hotel heeft maar liefst 336 luxe kamers en suites. Ook zijn er meerdere zwembaden te vinden, een luxe spa en twaalf restaurants met verschillende keukens van over de hele wereld. Alle WK-stadions liggen binnen een straal van zo’n 55 kilometer van het hotel. Kijk hieronder naar een impressie……

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.