PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Narcistische’ Louis van Gaal helemaal afgemaakt

Journalist Valentijn Driessen is geen fan van bondscoach Louis van Gaal. Hij heeft weinig opmerkingen over zijn functioneren als trainer, maar als mens staat hij daar anders in. Hij beticht hem namelijk van ‘narcistisch’ gedrag.

Volgens Driessen staan de aankomende maanden, tot het wereldkampioenschap in Qatar van start gaat, volledig in het teken van ‘de grote Van Gaal-show’: “Wie dacht aan het voorlopig einde van de Louis van Gaal-show na de WK-loting van vandaag komt bedrogen uit. De ongekende zelffascinatie is nog lang niet afgelopen.”

“Zondag zit de bondscoach bij Humberto Tan op RTL4 en op 14 april gaat de documentaire Louis van Gaal in première”, weet hij. “Nederland krijgt tot medio mei als Oranje samenkomt voor de Nations League dus nog heel veel Louis van Gaal over zich uitgestort. Heel veel Louis van Gaal die Louis van Gaal bewierookt. Zoals de afgelopen tien dagen. Niet met Oranje, maar met Van Gaal in de hoofdrol.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.