PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil speler kopen van Manchester United’

PSV wil zich deze zomer gaan versterken met een speler van Manchester United. Volgens het medium ESPN gaat het om Andreas Pereira. Hij speelde in het verleden al voor de Eindhovenaren.

Pereira speelde eerder van 2005 tot 2011 voor PSV, maar speelde daar nooit in de hoofdmacht. De Braziliaanse middenvelder koos in 2011 voor een overstap naar Manchester United. Op Old Trafford, waar hij niet meer in aanmerking komt voor veel speeltijd, loopt zijn contract nog door tot medio 2023.

Dit seizoen is Pereira al uitgeleend aan het Braziliaanse Flamengo. Voor tien miljoen euro kunnen zij de middenvelder definitief inlijven, maar er bestaat een kans dat hij alsnog actief blijft in Europa. Het genoemde medium heeft vernomen dat PSV een hereniging tot stand wil brengen.

PSV zou de interesse naar verluidt al kenbaar hebben gemaakt. De Braziliaan speelde vooralsnog 31 wedstrijden voor Flamengo, waar hij 75 officiële optredens noteerde voor United. Eerder speelde hij tevens op huurbasis voor Granada, Valencia en SS Lazio.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.