PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Manchester United wenst Ruud van Nistelrooy veel succes

Gisteren werd bekend dat Ruud van Nistelrooy vanaf volgend seizoen de nieuwe trainer is van PSV. En dat is ook overgekomen aan zijn oude werkgever Manchester United. Die club wenst ‘Van the Man’ veel succes met zijn eerste echte grote trainersklus.

Manchester United, de club waar Van Nistelrooy tussen 2006 en 2010 naam maakte, is blij voor de voormalig Oranje-international. ‘Veel succes met je eerste rol als manager, Ruud. Iedereen bij Manchester United wenst je het beste.’

Dit wordt overigens niet echt de eerste trainersjob van Van Nistelrooy: dit seizoen was hij trainer van Jong PSV, terwijl de man uit Oss eerder ook voor de groep stond bij PSV O19. Het wordt wel de eerste keer dat Van Nistelrooy de leiding krijgt over een eerste elftal.

Het is niet ondenkbaar dat Man United komend seizoen ook een Nederlandse coach krijgt. Ajax-trainer Erik ten Hag wordt de laatste weken volop gelinkt aan The Red Devils.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.