PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mario Gotze mag van PSV uitkijken naar nieuwe club’

Mario Gotze zou van PSV deze zomer mogen uitkijken naar een nieuwe club. Hier maakt het medium Voetbal International melding van.

n een analyse over het nieuwe PSV schrijft VI: “Hoewel hij nu twee jaar langer onder contract staat, maakte hij eerder duidelijk dat de trainer voor hem van doorslaggevend belang is. Bij Roger Schmidt lijkt Götze soms een status aparte te hebben. Nu de Duitse coach PSV verlaat, denkt de aanvallende middenvelder ook aan een vertrek.”

“Dat maakte hij onlangs in een interview in Duitsland min of meer kenbaar. Götze wil graag in de Champions League spelen. PSV heeft bij een vertrek recht op een transfersom, maar de clubleiding zal niet heel moeilijk doen. Met 3,5 miljoen euro aan salaris drukt Götze namelijk zwaar op het spelersbudget”, zo weet het medium.

Ook de Portugees Bruma, de Argentijn Maxi Romero en de Mexicaan Erick Gutiérrez zijn spelers die mogelijk mogen vertrekken bij PSV. VI vat samen: “Het is niet gezegd dat alle bovengenoemde spelers ook zeker bij PSV weggaan, maar een uittocht ligt de komende transferzomer wel degelijk op de loer. Het betekent automatisch dat er aan de inkomende kant veel zal moeten gebeuren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.