PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV bereikt mondeling akkoord met Fred Rutten’

PSV heeft een akkoord bereikt met Fred Rutten om na de zomer de assistent te worden van Ruud van Nistelrooy. Hij gaat het stokje dan overnemen van Roger Schmidt. Volgens De Telegraaf is PSV momenteel bezig om de gemaakte afspraken op papier te zetten.

Wanneer die papieren van handtekeningen zijn voorzien, presenteren de Eindhovenaren de nieuwe staf. Het is de bedoeling dat ook Guus Hiddink wordt aangetrokken. De voormalig trainer van PSV moet binnen de staf als klankbord fungeren.

Er vinden veel verschuivingen plaats in de technische staf van PSV. De Spanjaard Javier Rabanal komt over van Willem II en wordt de assistent-trainer van Van Nistelrooy. Op verzoek van de nieuwe hoofdtrainer keert de 66-jarige Luc van Agt op parttime basis terug als fysiektrainer. André Ooijer en Boudewijn Zenden zullen hun functie behouden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.