PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Luuk de Jong keert deze zomer terug bij PSV’

Luuk de Jong staat onder contract bij het Spaanse Sevilla dat hem deze zomer graag van de hand wil doen. En volgens Voetbal International is een terugkeer naar PSV een goede optie voor hem.

Eran Zahavi vertrekt in de aankomende zomer transfervrij uit Eindhoven en hij wordt hoogstwaarschijnlijk gevolgd door de bijzonder blessuregevoelige Maxi Romero. En dus: “PSV wil één of misschien zelfs twee nieuwe spitsen aantrekken. Een ervaren aanvaller en een jonge spits die er toch ook direct zal kunnen staan. Contact met Luuk de Jong is er altijd, maar de dertigjarige aanvaller heeft na dit seizoen bij Barcelona nog een contract voor een jaar bij Sevilla.”

“Toch staat De Jong nog altijd zeer hoog op het wensenlijstje”, vervolgt VI. “Van een spits bij PSV wordt verwacht dat hij minimaal twintig doelpunten per seizoen maakt in de Eredivisie. Brands en De Jong hopen die nieuwe goalgetter snel binnen te kunnen hengelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.