PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ik denk niet dat Ajax het laat gebeuren dat Maduro naar PSV gaat’

PSV heeft interesse om Hedwiges Maduro toe te voegen de technische staf. Clubwatcher van Ajax Mike Verweij sluit niet uit dat de Amsterdammers ook aan hem denken. Maar of het concreet zal gaan worden dan weet hij niet.

Maduro staat bekend als groot trainerstalent dat eerder FC Groningen afwees en nu in de belangstelling staat van PSV. “Dat wordt binnen Ajax ook gezien, maar ik weet niet hoe daadkrachtig Ajax op dit moment is zonder Overmars. Daar moeten mensen toch hun plekje vinden”, zegt Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf.

“Ik denk niet dat Ajax het zal laten gebeuren dat hij naar PSV gaat, al is Maduro ook niet heel erg clubgebonden”, zegt Verweij. “Het is geen uitgemaakte zaak dat hij naar Ajax zou gaan. Ja, hij kijkt naar de kansen en het plan.”

Maduro werd door ESPN gevraagd naar de belangstelling van PSV. “Ik weet eigenlijk hetzelfde als jullie. Ik hoor wat en krijg berichten af en toe. Ik kom nu wel in een fase dat ik moet gaan kiezen en dat er belangstelling is. Ik vind dat ook wel normaal. Er zijn heel veel clubs die interesse hebben. Ik ben ook met Almere City in gesprek. Het is nu een fase waarin ik keuzes moet maken. Dat het een hele lijst is, geeft wel aan dat ik als trainer op de goede weg ben. Ik ga nu rustig kijken en alles op een rijtje zetten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.