PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Cody Gakpo in de zomer naar Arsenal’

Arsenal heeft de beste papieren om Cody Gakpo deze zomer over te nemen van PSV. Dit weet Voetbal International te melden. Hij verlengde eind januari zijn verbintenis bij PSV tot medio 2026, maar toen al werd aangegeven dat daarmee vooral de marktwaarde omhoog werd gestuwd.

Met Bayern München, Liverpool en Manchester City waren er verschillende opties voor de Oranje-international. Arsenal lijkt echter op poleposition te liggen.

Voetbal International schrijft dat PSV aan een astronomisch bedrag denkt voor Gakpo, die met zijn verlenging een goed signaal gaf. “Dit ook om het transferbedrag voor PSV op te krikken tot misschien wel recordhoogte. Dat is op dit moment de transfer van Hirving Lozano van PSV naar Napoli voor 40 miljoen euro”, zo stelt het medium.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.