PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Benfica wil Roger Schmidt vastleggen’

Het Portugese Benfica heeft Roger Schmidt in het vizier om daar de nieuwe eindverantwoordelijke te worden. Volgens het Portugese medium Record zou hij al meerdere malen gesproken hebben met ze.

Vandaag Inside schrijft: “Schmidt zou Nélson Veríssimo kunnen aflossen als trainer van Benfica. Veríssimo is interim-trainer in Lissabon nadat Jorge Jesus eind vorig jaar werd ontslagen. Schmidt maakte in februari bekend zijn aflopende contract in Eindhoven niet te verlengen.”

Benfica staat momenteel derde in Portugal, achter FC Porto en Sporting CP. Onder aanvoering van Schmdit willen de roodhemden volgend seizoen weer de landstittel gaan veroveren. Eerder werd de PSV-coach ook al gelinkt aan onder meer Eintracht Frankfurt, Hertha BSC en Fenerbahçe.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.