PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ruud van Nistelrooy maakt valse start bij PSV’

Trainer Ruud van Nistelrooy maakt een valse start as trainer van PSV. Die is de mening van voormalig voetbaltrainer en huidig analist Aad de Mos.

Van Nistelrooy zei eerder tweemaal ‘nee’ tegen promotie binnen PSV, maar de trainer van het Jong-elftal zou nu alsnog ‘ja’ hebben gezegd’. In het ESPN-programma uit De Mos zijn verbazing hierover. “Ik kan me niet voorstellen dat je, als je eerst zegt dat je er nog niet klaar voor bent, na twee weken opeens vindt dat je er wél klaar voor bent. Dat wordt wellicht al een valse start voor hem”, aldus de voetbalanalist.

De Mos adviseert Van Nistelrooy bovendien om de baan voorlopig niet te nemen. “Ik zou consequent gebleven zijn en gezegd hebben dat ze voor mij dan maar een ander moesten zoeken. Daarnaast zit er een gevaar in dat PSV dit seizoen kampioen wordt. Dan begin je meteen met een erfenis.”

De Mos acht PSV zeker in staat om Ajax af te troeven in de titelstrijd. “PSV is naar topvorm aan het toegroeien en heeft een vaste basis gevonden, dus ik denk dat die aan het langste eind gaan trekken. Daarnaast denk ik dat er wat onrust is in de kleedkamer bij Ajax. Er zijn spelers die willen vertrekken en de trainer staat elke dag in de krant met de vraag of hij wel of niet blijft.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.