PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Andres Guardado op bezoek bij PSV: ‘Kom heel graag terug’

Bij PSV liep gisteren een voormalig publiekslieveling rond bij de training. De Mexicaanse middenvelder Andres Guardado was namelijk te gast bij zijn oude werkgever.

Hij speelde van 2014 t/m 2017 in Eindhoven. Sindsdien is hij actief voor het Spaanse Real Betis, maar de band met de Eindhovenaren is niet verdwenen. Op 35-jarige leeftijd keerde hij zondag dus even terug op De Herdgang.

Het Eindhovens Dagblad schrijft hierover: “De Mexicaan is dit weekend op bezoek in Eindhoven en was met zijn gezin naar het trainingscomplex gekomen. Daar nam hij alle tijd voor supporters die een handtekening wilden of een foto wilden maken.” Hij werd hierbij vergezeld door clubicoon Mart van den Heuvel.

In gesprek met het ED keek Guardado, die tweemaal landskampioen werd met PSV, nog even terug op zijn periode in Nederland. “Dit is altijd een warme omgeving voor mij en mijn gezin geweest en ik kom heel graag terug om dat weer te voelen”, aldus de Mexicaanse routinier.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.