PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV op de tribune voor Mexicaanse linksbuiten Alexis Vega’

PSV is geinteresseerd in de Mexicaanse linksbuiten Alexis Vega. De 24-jarige linksbuiten heeft zijn contract bij Chivas Guadalajara nog altijd niet verlengd, waardoor de Eindhovenaren toe zouden kunnen slaan.

De Mexicaanse tak van ESPN meldt dat scouts van een Nederlandse en een Spaanse club tijdens de huidige interlandperiode op de tribune zitten voor Vega. Diverse andere media koppelen hem aan PSV, terwijl vanuit Spanje Sevilla of Real Betis interesse zou tonen. Overigens moesten de scouts tijdens het WK-kwalificatieduel met de Verenigde Staten flink geduld betrachten: de dribbelaar kwam pas tien minuten voor tijd binnen de lijnen.

Vega, een zestienvoudig international van El Tri, speelt sinds januari 2019 voor Chivas. Dit seizoen was hij in achttien officiële duels goed voor vier doelpunten en twee assists. De Mexicaanse topclub dreigt zijn basisspeler nu echter te verliezen. De vleugelaanvaller loopt eind 2022 uit zijn contract, waardoor hij vanaf augustus met andere clubs mag onderhandelen. Volgens ESPN is er vanuit Nederland en Spanje serieuze interesse, maar een formeel voorstel ontving Vega nog niet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.