PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Van Nistelrooy hoofdtrainer PSV, Fred Rutten als assistent’

PSV hoopt Ruud van Nistelrooy deze zomer te kunnen aanstellen als hoofdtrainer met Fred Rutten als zijn assistent. Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad ziet deze samenwerking wel zitten.

“Ik had van Rutten als veldtrainer altijd een goede indruk. Je merkte bij spelers later altijd dat hij als prettig mens en zeer deskundig werd getaxeerd. Ook jongens met een krasje kan hij oplappen”, vertelt Elfrink in de Peesjevee Podcast. “Hij werd in de voetbalprogramma’s wel eens bekritiseerd, zelf vind ik dat nooit zo sterk. Ik had altijd een goed beeld van hem.”

“Volgens mij ziet Marcel Brands het gewoon in hem zitten”, zo refereert de ED-journalist aan de nieuwe algemeen directeur van PSV. Daarmee staat de deur opnieuw open voor Jong PSV-trainer Van Nistelrooy, die eerder aangaf dat het nog te vroeg komt. “PSV is er kennelijk enorm van overtuigd, anders blijven ze niet zo aan hem vastplakken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.