PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘UEFA verplaatst de finale van de Conference League’

Momenteel staat de Conference League-finale gepland in Albanie, maar mogelijk gaat daar een verandering in komen. De Albanische voetbalbond won met hun bid onder meer van andere kandidaten als Frankrijk, Noord-Macedonië en Griekenland, maar gaat de finale eventueel tóch verliezen aan laatstgenoemde. Volgens Inside Futbol overweegt de UEFA om de eindstrijd te verplaatsen naar Pancritio Stadion op Kreta.

En dat heeft alles te maken met het feit dat er een onderzoek is gestart naar Armand Duka, voorzitter van de Albanische voetbalbond. Hij wordt verdacht van het toelaten van politieke belangen en invloeden bij zijn beslissingen.

Een andere optie, achter Kreta, is Athene. Griekenland lijkt het in ieder geval te gaan worden als Albanië inderdaad de finale afgenomen gaat worden. In Rotterdam en Eindhoven zullen de uitfans hun oren gespitst houden; Feyenoord kent Slavia Praag en Olympique Marseille/PAOK (voor wie het zomaar een thuisfinale kan worden) als resterende opponenten, PSV wacht eerst Leicester City en daarna AS Roma/Bodo Glimt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.