PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ruud van Nistelrooy toch de nieuwe trainer van PSV’

PSV hoopt Ruud van Nistelrooy toch te kunnen strikken als opvolger van Roger Schmidt. Momenteel is hij verantwoordelijk voor Jong PSV en ze hopen hem toch te kunnen verleiden.

Voetbal International bericht: “Eerder liet de trainer van Jong PSV de directie weten nog niet klaar te zijn de nieuwe hoofdtrainer van PSV te worden. Nadat bekend werd dat Marcel Brands komend seizoen Toon Gerbrands opvolgt, zet de nieuwe algemeen directeur nu alsnog vol in op Van Nistelrooy met de ervaren Fred Rutten naast zich in de technische staf.”

Daar voegt VI aan toe: “Hoewel Brands nog niet in functie is, is het logisch dat hij zich al wel met de aanstelling van de nieuwe trainer bemoeit. Het was zelfs een van de redenen de terugkeer van de voormalig technisch directeur van Everton bij PSV al vroeg bekend te maken. Toon Gerbrands moest en wilde vervolgens voor zwaargewicht Brands een stap opzij doen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.