PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Dick Advocaat slaat aanbieding uit de Premier League af

Dick Advocaat heeft deze maand een fraaie aanbieding uit de Premier League afgeslagen. Watford wilde hem namelijk hebben als vervanger van Claudio Ranieri. Dit weet het medium Feyenoord Transfermarkt te melden.

Volgens het medium heeft de Engelse club bij Advocaat aangeklopt toen het in de winter afscheid nam van Ranieri. De Italiaanse coach werd eerder dit seizoen ook al binnengehaald als vervanger van Xisco Muñoz, maar kon na een goede start The Hornets uiteindelijk niet boven de degradatiestreep houden.

Uiteindelijk kwam er met Roy Hodgson alsnog een zeer ervaren coach binnen, die momenteel met zijn elftal op de achttiende plaats staat en volop verwikkelt is in de strijd tegen degradatie. In het verleden hield Advocaat Sunderland met een houdini-act op het hoogste niveau van Engeland, al degradeerde de club een jaar later alsnog.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.