PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Oliver Boscagli schrijft Feyenoord nog niet af

Feyenoord verloor gisteren met 3-2 van Ajax. En de achterstand op de nummer twee bedraagt nu negen punten. Toch schrijft PSV’er Oliver Boscagli de Rotterdammers nog niet af voor de tweede plek.

“Toen we naar buiten gingen voor de warming-up was het nog 1-2. Wat er daarna is gebeurd, had ik niet meegekregen, omdat ik me op mijn eigen wedstrijd aan het focussen was”, reageert PSV-verdediger Olivier Boscagli in De Telegraaf.

Tegelijkertijd blijft koploper Ajax twee punten voorstaan, weet de Fransman. “Ik denk dat de strijd om de tweede plaats nog niet is beslist. Maar persoonlijk kijk ik niet naar beneden. Ik kijk alleen maar naar boven. Wat ons te doen staat, is alle zeven resterende wedstrijden proberen te winnen en dan zien we wel wat ons dat oplevert.”

In het restant van de competitie hebben zowel Ajax als PSV nog enkele lastige wedstrijden te gaan. Zo moeten de Eindhovenaren nog op bezoek bij ‘angstgegner’ Feyenoord.

One thought on “Oliver Boscagli schrijft Feyenoord nog niet af

  1. Dit jaar niet hoor, dat is wat de media jullie allen opdringen. Ik denk dat Ajax meer schrik heeft van Az dan P S V van Feyenoord

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.