PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘FC Barcelona mengt zich in de strijd om Cody Gakpo’

FC Barcelona heeft zich in de strijd gemengd om Cody Gakpo. Hier maakt het medium The Athletic melding van. De club heeft nog geen contact opgenomen met PSV, maar volgt zijn verrichtingen wel op de voet.

Naast Barcelona zouden ook Manchester City, Arsenal, Liverpool en Bayern München zeer gecharmeerd zijn van de buitenspeler. Gakpo verlengde onlangs zijn contract en ligt nu vast tot de zomer van 2026 in Eindhoven.

De kop van het Engelse medium luidde zelfs: ‘Europese giganten zitten achter Gakpo aan.’ Gakpo was dit seizoen in twintig Eredivisiewedstrijden goed voor acht doelpunten en dertien assists. Het enige smetje op zijn seizoen is dat hij vaak geblesseerd is. Eerder miste hij al een interlandperiode met Oranje door een blessure en om diezelfde reden in hij er ook niet bij tegen Denemarken en Duitsland.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.